Політика конфіденційності

Товариство з обмеженою відповідльністю «Монарх Бізнес Консалтинг» (далі — Компанія) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації отриманої від клієнтів Компанії та особистих клієнтів партнерів, радників, а також інших осіб, що співпрацюють з нами в рамках надання правової допомоги, діяльності у сфері права, наданні юридичних, бухгалтерських та інших додаткових послуг, які надаються клієнтам нашої Компанії.
Наша Компанія гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів наших послуг (далі — Користувачі), у тому числі при використанні офіційного сайту Компанії, мобільних застосунків, прикладних програмних інтерфейсів та застосувань, платежів та переказів за платіжними системами тощо (далі — Послуги).
Політика конфіденційності (далі — Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг Компанії.
Використовуючи Послуги Компанії, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.
Перед початком замовлення Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

1.) Мета обробки персональних даних

  • Метою обробки персональних даних є надання Послуг.

2.) Збір персональних даних

  • Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.
  • Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.
  • Персональні дані, які обробляє Компанія охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для замовлення та оплати Послуг Компанії; номери замовлень Послуг та інформацію щодо надання Послуг, тощо.
  • Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у тому числі за допомогою сайту Компанії, мобільних застосунків тощо.
  • Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Компанією зобов’язань за Послугами інформація про які розміщена на офіційному веб-сайті Компанії.
  • Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг, у тому числі інформування Користувача про нові Послуги. Зокрема у разі використання мобільного застосунку — версія операційної системи, приблизне місцезнаходження мобільного пристрою у разі самостійного надання згоди Користувачем на використання геолокації, IP-адреса пристрою, дата та час авторизації у мобільному застосунку.

3.) Використання інформації

  • Інформація, яку отримує Компанія, використовується для:

1. Створення фізичної та (або) цифрової справи Користувача, яка містить лише необхідну інформацію для надання Послуг замовлених Користувачами у Компанії;
2. Надання Послуги, функції, або виконання певної не забороненої законом дії, яку замовив Користувач;
3. Зв’язку з Користувачами з метою інформування про хід виконання замовлення надання Послуг, з метою уточнення інформації необхідної для надання Послуг, а також про персоналізовані унікальні пропозиції та акції Компанії;
4. Оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються Компанією;
5. Ефективного клієнтського обслуговування;
6. Забезпечення оновлення і технічної підтримки Послуг, у тому числі мобільного застосунку на пристрої Користувача;
7. Будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.

4.) Передача інформації третім особам

  • Компанія, лише за згодою Користувачів може передавати інформацію, отриману від Користувачів у рамках надання Послуг третім особам із метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами, інформація про які розміщена на офіційному веб-сайті Компанії.
  • Поширення Компанією персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

5.) Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

  • Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх цифрових та локальних фізичних ресурсах Компанії, доступ до яких обмежується згідно з вимогами положень чинного законодавства України (ЗУ "Про адвокатуру та адвокатську дільність").

6.) Безпека

  • На вебресурсах Компанії вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.
  • Компанія не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у тому числі даних, що були надані Користувачем під час заповнення, подання заявки на сайті Компанії, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях.
  • Інформація, що розміщена на вебресурсах Компанії, охороняється чинним законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архів, клонування, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена Законом.

7.) Права та обов’язки Користувача

  • Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі — Закон).
  • Користувач зобов’язаній, зокрема, але не обмежуючись:

1. Не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
2. Не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
3. Не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
4. Не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації, а також представляючись представником або співробітником Компанії. Весь перелік засновників, заступників, керівництва, представників, партнерів, радників та агентів Компанії розміщений на офіційному веб-сайті нашої Компанії.

  • Якщо Користувач заповнюючи заявку на офіційному веб-сайті Компанії надає необхідні документи для можливості надання Послуг Компанією, а також звертається до Компанії за формою зворотнього зв’язку розміщеною на офіційному веб-сайті Компанії, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях від імені та в інтересах третіх осіб, то, надаючи цю згоду, Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі — щодо надання від їх імені згоди на обробку персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник (батько, мати, опікун, представник, захисник та інші, передбачені чинним законодавством, особи).

8.) Згода Користувача

  • Відповідно до Закону, з метою отримання Послуг Користувачі надають згоду на обробку персональних даних за Послугами.
  • Користуючись офіційним веб-сайтом Компанії, замовляючи Послуги Компанії, надаючи (надсилаючи) документи будь-яким шляхом, за якими можна встановити особу чи відомості відносно певної особи, а також заповнюючи заявку на зворотній зв'язок з Користувачем на офіційному веб-сайті Компанії, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних Компанією, шляхом вчинення дій з метою комунікації з будь-якою особою, що має право діяти від імені та в інтересах Компанії.

9.) Файли cookie

  • Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються в комп’ютері під час відвідування певних вебсторінок. На офіційному веб-сайті Компанії можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст вас цікавить, і запам’ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сайт.
  • Зверніть увагу, що файли cookie, які можуть бути використані Компанією не можуть завдати шкоди комп’ютеру Користувача. Файли cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на комп’ютері Користувача і зберігаються у браузері Користувача. Більшість файлів cookie, які можуть бути використані Компанією, є так званими сеансовими файлами cookie, які автоматично видаляються в кінці відвідування Користувачем офіційного веб-сайту Компанії. Інші файли cookie залишаються на терміналі Користувача до тих пір, поки він їх не видалить. Ці файли cookie дають можливість нам розпізнавати браузер Користувача при наступному відвідуванні. Користувач може налаштувати свій браузер так, щоб отримувати повідомлення від нього про наявність файлів cookie і переконатися, що він дозволяє тільки файли cookie в окремих випадках, щоб брати їх для певних випадків, або що він їх повністю виключає або автоматично видаляє при закритті браузера. Деактивація файлів cookie може означати, що функціональність веб-сайту обмежена. Адміністратори веб-сайту мають законний інтерес зберігати файли cookie, щоб забезпечити технічно бездоганне і оптимізоване надання Послуг.

10.) Додаткова інформація

  • Компанія залишає за собою право в односторонньому порядку змінювати Політику конфіденційності.
  • У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту mlbc@ukr.net
Записатись на консультацію
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

або напишіть нам самостійно

з 09 до 19 (Пн-Пт) та з 13 до 15 (Сб):