Відгуки про нашу роботу
Радимо писати рідною вам мовою та не соромитись. Заздалегіть вдячні кожному за чесні слова та відверті думки про нашу роботу

«За прокурором стоїть закон, а за адвокатом – людина зі своєю долею, зі своїми сподіваннями. Ця людина полягається на адвоката, шукає у нього захисту. Дуже страшно посковзнутися з такою ношею» - Федір Никифорович Плевако

Відгуки

Сімейні справи
02 травня 2021 Олег

Не люблю людей які типу професіонали, а самі не можуть нічого до розуму зробити, крім озвучення ціни за свої послуги і отримання грошей. Так все це не про Володимира Геннадійовича. Звертався до трьох юристів і лише Володимир Сологуб чітко визначив як і що треба зробити. Професіонал своєї справи. Швидко уникнув в суть справи, одразу зробив свою роботу, і зробив її якісно. Крім надання юридичних послуг, просто приємна в спілкуванні людина. Дякую за роботу і удачі вам у ваших справах

Адміністративні правопорушення, проступки за КУпАП
30 січня 2021 Максим

Справжній професіонал своєї справи.
Вирішили проблему швидко та грамотно.

Адміністративні правопорушення, проступки за КУпАП
29 січня 2021 Валерий Вохрамеев

Владимир Сологуб помог вернуть права после того, как суд первой инстанции незаконно признал меня виновным в вождении за рулем в нетрезвом виде на первом заседании, которое я просил отложить для поиска защитника в деле. Адвокатом, была проведена колоссальная работа, подана апелляционная жалоба на постановление суда, а также множество различных ходатайств в ходе рассмотрения дела. Более того были допрошены все полицейские, свидетели, и третьи лица, а также было проанализированы видео, которое якобы доказывало мою вину.

Адміністративні правопорушення, проступки за КУпАП
29 січня 2021 Анна

Хочу выразить свою благодарность Владимиру за профессиональное решения административного спора. Приятно знать, что в наши нелегкие дни есть кому защитить добропорядочных граждан!

Кримінальні справи
26 січня 2021 Сергей Шелест

Владимир Геннадьевич оказал квалифицированную помощь в моем деле. Подключившись к моему вопросу, Вы предприняли необходимые действия, для исправления ранее допущенных ошибок, и своей работой предопределили благоприятный исход событий. Благодарю Вас за проделанную работу и рекомендую всем обращаться к Вам за квалифицированной помощью.

Банківські та кредитні спори
13 грудня 2020 Марина Николаевна

Я не нахожу слов для Приват банка, люди добрые, не связывайтесь с этим банком! там с "удовольствием" дают деньги, а потом с "удовольствием" считают космические цифры, и люди платят не зная законов. Ну, а что касается адвоката Сологуб Владимира Геннадьевича-адвокат с Большой буквы, одаренный, грамотный, умный, сильный, порядочный, светлый, ещё можно писать и писать. Таких редко увидишь, здоровья Вам Владимир Геннадьевич!!!!!!!!

Сімейні справи
17 листопада 2020 Олена

Володимир Геннадійович Сологуб, щиро дякую вам за допомогу. До вас я була у двох інших адвокатів, які брали з мене щомісячно кошти, а роботу не робили взагалі. Дякую, що погодилися допомогти мені у моїй ситуації. Тепер, я можу бути спокійна за себе, та свою дитину. Я з упевненістю можу сказати, що ви найпорядніша людина з якими мені доводилось зустрічатись. Нехай вам щастить, та будьте здорові.

Реєстрація підприємства
05 листопада 2020 Татьяна Щербак

Быстрая и качественная работа, а главное никаких хлопот и беготни по инстанциям. Рекомендую!

Сімейні справи
03 листопада 2020 Ярослав

Спасибо большое Владимиру, помог разобраться в семейных проблемах, не доводя дело до суда. Удачи и процветания Вам!!!

Сімейні справи
16 жовтня 2020 Діана Вихристюк

Величезна подяка Вашій команді. З вами приємно працювати. Окремо Дякую Володимиру Сологубу))

Записатись на консультацію
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.

або напишіть нам самостійно

з 09 до 19 (Пн-Пт) та з 13 до 15 (Сб):