Відгуки про нашу роботу
Радимо писати рідною вам мовою та не соромитись. Заздалегіть вдячні кожному за чесні слова та відверті думки про нашу роботу

«За прокурором стоїть закон, а за адвокатом – людина зі своєю долею, зі своїми сподіваннями. Ця людина полягається на адвоката, шукає у нього захисту. Дуже страшно посковзнутися з такою ношею» - Федір Никифорович Плевако

Відгуки

Цивільні справи
28 липня 2021 Виктория

Відгук вдячності! Дякуємо за виграну справу адвокату Володимиру. Так сталося,що недобросовісний виконавець робіт "кинув" нас на гроші. В поліції  не дали хід справі. "Таких розписок,як у вас нам щодня  пачками несуть"- відповіли нам у поліції. Всі знайомі казали,що це гибле діло і кошти ми свої вже не побачимо. Ми були в розпачі і нам пощастило знайти спеціаліста, який надав кваліфіковану юридичну допомогу. Володимир розповів про варіанти,ризики та готовне дав нам гарантію на повернення коштів. Був складений позов до суду і з першого засідання суд ухвалив рішення про повернення нам коштів в подвійному обсязі. Так,ми виграли суд! Рекомендуємо Monarch® Business Consulting !!! Приємно мати справу з людьми, які знають свою справу та можуть допомогти в складній ситуації!

Міграційні питання та справи
14 липня 2021 Вахтанг

Хотел выразить огромную благодарность Владимиру, за оказаную квалифицированную помощь в моем миграционном вопросе, большое сердечное спасибо за квалифицированную консультацию и вашу помощь.

Кримінальні справи
14 липня 2021 Алексей

Совершил глупость и попал в очень неприятную ситуацию. Совершенно случайным образом попал к лучшему адвокату города. Владимир рассказал всевозможные варианты развития ситуации, без прикрас, и предложил план действий. Далее я просто слушал и делал как мне говорят. И не пожалел! Благодаря этому все закончилось так, как я себе даже представить не мог. Мне не нужно было никогда напоминать о себе, Владимир всегда держал меня в курсе дела и даже поддерживал морально. Для человека это не просто работа - это его жизнь. Обратившись сюда вы тоже не пожалеете. Советую!

Спадкові справи
19 червня 2021 Олег

Щиро вдячний Володимиру Генадійовичу Сологубу за його професіоналізм та допомогу у вирішенні проблеми у спадковій справі .Після смерті батька, при оформленні спадщини у нотаріуса, мені було відмовлено у оформленні частки земельної ділянки померлого. Так як земельна ділянка знаходилась у суспільній сумісній власності, потрібно було визначити частку померлого через суд. Надавши консультацію Володимир Геннадійович допоміг зібрати всі необхідні папери і подати позов до суду, який в свою чергу через певний період часу задовільнив наш позов. Ще раз дякую за вашу допомогу і бажаю процвітання вашій компанії. Всім кому потрібна фахова допомога справжнього адвоката, раджу звертатись до Володимира Генадійовича.

Сімейні справи
02 травня 2021 Олег

Не люблю людей які типу професіонали, а самі не можуть нічого до розуму зробити, крім озвучення ціни за свої послуги і отримання грошей. Так все це не про Володимира Геннадійовича. Звертався до трьох юристів і лише Володимир Сологуб чітко визначив як і що треба зробити. Професіонал своєї справи. Швидко уникнув в суть справи, одразу зробив свою роботу, і зробив її якісно. Крім надання юридичних послуг, просто приємна в спілкуванні людина. Дякую за роботу і удачі вам у ваших справах

Адміністративні правопорушення, проступки за КУпАП
30 січня 2021 Максим

Справжній професіонал своєї справи.
Вирішили проблему швидко та грамотно.

Адміністративні правопорушення, проступки за КУпАП
29 січня 2021 Валерий Вохрамеев

Владимир Сологуб помог вернуть права после того, как суд первой инстанции незаконно признал меня виновным в вождении за рулем в нетрезвом виде на первом заседании, которое я просил отложить для поиска защитника в деле. Адвокатом, была проведена колоссальная работа, подана апелляционная жалоба на постановление суда, а также множество различных ходатайств в ходе рассмотрения дела. Более того были допрошены все полицейские, свидетели, и третьи лица, а также было проанализированы видео, которое якобы доказывало мою вину. Апелляционный суд восстановил справедливость в этом деле, и признал меня невиновным, и все это благодаря квалифицированной защиты моих прав адвокатом компании вашей компании. Права забрали лично со своим адвокатом в отделе полиции! Спасибо Владимир, не подвел!

Адміністративні правопорушення, проступки за КУпАП
29 січня 2021 Анна

Хочу выразить свою благодарность Владимиру за профессиональное решения административного спора. Приятно знать, что в наши нелегкие дни есть кому защитить добропорядочных граждан!

Кримінальні справи
26 січня 2021 Сергей Шелест

Владимир Геннадьевич оказал квалифицированную помощь в моем деле. Подключившись к моему вопросу, Вы предприняли необходимые действия, для исправления ранее допущенных ошибок, и своей работой предопределили благоприятный исход событий. Благодарю Вас за проделанную работу и рекомендую всем обращаться к Вам за квалифицированной помощью.

Банківські та кредитні спори
13 грудня 2020 Марина Николаевна

Я не нахожу слов для Приват банка, люди добрые, не связывайтесь с этим банком! там с "удовольствием" дают деньги, а потом с "удовольствием" считают космические цифры, и люди платят не зная законов. Ну, а что касается адвоката Сологуб Владимира Геннадьевича-адвокат с Большой буквы, одаренный, грамотный, умный, сильный, порядочный, светлый, ещё можно писать и писать. Таких редко увидишь, здоровья Вам Владимир Геннадьевич!!!!!!!!

Записатись на консультацію
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.

або напишіть нам самостійно

з 09 до 19 (Пн-Пт) та з 13 до 15 (Сб):